DE CE sa alegem fum greu pentru nunta cu gheata carbonica? 


In primul rand creaza o atmosfera aparte ringului de dans. Dansul de deschidere al mirilor devine brusc unul rupt din cartile cu povesti ! In cazul in care adaugam si lumini, fumul capata culoare creandu-se astfel o imagine demna de basmele copilariei. Un alt motv pentru care am alege fumul greu nunta cu gheata carbonica este calitatea pozelor si a filmarii. Cu totii stim ca fumul afecteaza atat cameramanul , cat si forograful in captarea imaginilor.Fum greu ramane la nivelul genunchilor, iar echipa foto video va putea capta imaginile cheie ale evenimentului la cea mai buna calitate. 


Va punem la dispozitie artificii de interior (jerbe FARA FUM) pentru dansul mirilor  cu aprindere electrica prin sistem wireless.  Artificii pentru dansul mirilor se folosesc de obicei la  finalul primului dans, pentru un efect de senzatie. Artificii tip vulcani cu o inaltime de 2 m, timp de ardere 20-30 secunde ce sunt aprinse prin intermediul unui sistem wireless actionat prin telecomanda. Se preteaza oricarui tip de locatie deoarece sunt cu asa zisa “flacara rece” si nu afecteaza tesaturile si nici peretii.


Lumini,Fum Greu cu gheat carbonica,Artificii

Fum greu cu Gheata carbonica – 150 Euro

– prezenta operatorului pe durata valsului;
– fum greu cu gheata carbonica pentru dansul mirilor ( durata 5-8 min );
– masina de fum greu;
– gheata carbonica.

Preturi Artificiilor Jerbe pentru dansul mirilor:

– artificii wireless  4 buc = 60 Eruo
– artificii wireless  6 buc = 85 Euro
– artificii wireless  8 buc = 100 Euro

Pachet Lumini pentru ring de dans - 150 Euro

Include 2 Lumini rotative care dau viata ringului de dans, 5 buc Sistem de lumini arhitecturale, 1buc orga lumini multicolor ce se pot controla prin intermediul conexiunii DMX cu comanda externa. Pachetul este ideal pentru o sala mai mica.

Lumuni Profesionale – 300 Euro

– Scela profesionala 6 m.
– 4 lumini rotative.
Glob cu oglinzi.
masina de fum.

Iluminat ambiental la masa mirilor - 50 Euro
Iluminat ambiental - 150-200 Euro
Scena de interior 6x4m - 100 Euro

 Pt evenimentele din afara Oradea se percepe taxa de transport.