Iubim fotografia, iubim filmarea, dar mai ales satisfactia clientilor ! facem eforturi pentru a atinge aceste scopuri, deaceea ne perfectionam continuu si folosim echipamente profesionale Avem mereu in minte gandul crearii unei relatii bune si de prietenie cu clientii nostri, pentru ca stim ca oamenii trebuie sa aiba in primul rand incredere in cei carora le incredinteaza valoaroasele lor amintiri. 

Suntem o echipa de familie, in continua dezvoltare si perfectionare, punem accentul pe calitate si profesionalism in ceea ce priveste serviciile oferite.

Pentru ca dorim sa evitam superficialitatea stabilim conditiile in care se vor desfasura serviciile noastre. Comunicarea este punctul forte pentru realizarea unor legaturi intre noi si client de acea avem grija ca fiecare amanunt sa fie bine stabilit pentru a putea urmari indeplinirea cerintelor clientului .

Va stam la dispozitie cu un pachet standard in domeniile fotografie si video sau putem alcatui impreuna pachetul de servicii care se potriveste cel mai bine nevoilor dumneavoastra.

Foto Video profesionale pentru nunti, botezuri, banchete, aniversari si alte evenimente speciale in Oradea si in afara localitati, chiar si in strainatate.

Cu ce ne ocupam noi?

  • Servicii complete de organizare nunti, botezuri, banchete, sau orice alte evenimente festive.

  • Informatii in toate domeniile legate de organizare de nunta.

  • Filmare video si poze profesionale pentru nunti in oradea.